fbpx
Guest House, Hiša Robida, Črni Kal 61, 6275 Črni Kal
+386 31 494 752 ali +368 41 523 644
hisa.robida@gmail.com

Predstavitev

previous arrow
next arrow
Slider

11 SODOBNIH SOB ♦ 31 LEŽIŠČ ♦ VEČNAMENSKI PROSTOR ♦ KUHINJA ♦ TERASA ♦ KOLESARNICA S SHRAMBO ZA ŠPORTNO OPREMO ♦ PARKING

Sobe smo oblikovali z mislijo na istrsko podeželje in spomin na nonote, na mogočne stene kraškega roba in gozd nad njim, zato je vsaka drugačna, samosvoja.

V 2. nadstropju hiše se nahaja šest sob s skupno kopalnico in toaletami, v 1. nadstropju se nahaja pet udobno opremljenih sob z unikatno oblikovano kopalnico. Tukaj je še kuhinjski kotiček s hladilnikom in mikrovalovno pečico za pripravo čaja ali za pogreti mleko vašim malčkom. Mansardna etaža obsega šest sob s skupno kopalnico in toaleto, in sicer sobo s skupnimi ležišči (5x) in pet manjših dvoposteljnih svetlih sob. Pohvalimo lahko izjemno udobne postelje.

V gostilni Kraški rob vas bodo razvajali s tradicionalno kulinariko in avtohtonimi vini. Vrhunski internet…

Več v zavihku: SOBE
Presenetili vas bomo z gurmanskimi užitki ekoloških lokalnih kmetij in vam zagotovili nepozaben aktiven oddih poln doživetij. Skupaj z vami bomo odkrivali naravne plezalne stene, pohodne in tekaške stezice, kolesarske poti in znamenitosti Slovenske Istre in Krasa.

V gostilni Kraški rob vas bodo razvajali s tradicionalno kulinariko in avtohtonimi vini.
Vrhunski internet pa vas bo vsak trenutek povezoval s svetom.

REZERVIRAJ