fbpx
Guest House, Hiša Robida, Črni Kal 61, 6275 Črni Kal
+386 31 494 752 ali +368 41 523 644
hisa.robida@gmail.com

Uporaba Piškotov

Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja www.hisa-robida.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (VPot), s priporočili GZS.

Vsebina spletne strani www.paar.si je last družbe Agiluks d.o.o., Pristaniška 3, 6000 Koper, Slovenija (v nadaljevanju Agiluks d.o.o.) in je avtorsko zaščitena. Kakršno koli kopiranje fotografij in vsebine brez dovoljenja ni dovoljeno.

Splošni pogoji določajo pogoje uporabe prek spletne strani www.hisa-robida.si  (v nadaljevanju »Hisa Robida«), ki jo upravlja podjetje Agiluks d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in povpraševalcem (v nadaljevanju »uporabnik« oz. »kupec«). Uporabljajo se za celotno spletno stran, vse njene sestavine in podstrani. Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami navedenih splošnih pogojev. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Informacije in kontaktni podatki o ponudniku:

Agiluks d.o.o., Pristaniška 3, 6000 Koper

Telefon: 051 676 075

E-mail: nusa@paar.si

IBAN: SI56 6100 0000 9356 870 odprt pri Delavski Hranilnici d.d.

Matična številka: 6117872000

Podjetje je zavezanec za DDV

ID za DDV: SI56938420

Vpis v sodni register:

št. sklepa SRG 2012/8280,

z datumom 23. 2. 2012

pri okrožnem sodišču v Kopru.

Znesek osnovnega kapitala: 7.500€

 

Omejitev odgovornosti

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani ali vanje vključenih vsebin. Ponudnik si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Ponudnik si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, ki so pomembne za potrošnika, vendar zaradi narave poslovanja na spletu to ni vedno mogoče. Kupec bo o tovrstnih spremembah med obdelavo naročila obveščen.

Ponudnik skuša zagotoviti najbolj natančne vizualne informacije o posameznem artiklu. Kljub temu je fotografske prikaze artiklov še vedno treba obravnavati kot simbolične. Vizualne vsebine ne zagotavljajo lastnosti posameznega artikla avtomatično. Z drugimi besedami, fotografije artiklov so zaradi specifike spletne trgovine digitalno in grafično obdelane, zato ponudnik ne izključuje odstopanja v barvnem odtenku prejetega artikla. Razlike v barvnem odtenku artikla lahko nastanejo zaradi uporabe različnih nastavitev zaslonov in uporabe različnih naprav za dostop do spletne trgovine. Posamezna naprava (računalnik, mobilni telefon, tablični računalnik) prikazuje barve in barvne odtenke z določenim odstopanjem od dejanskega stanja.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se obvezuje, da bodo pridobljeni osebni podatki v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani ponudnika in njegovih pogodbenih obdelovalcev.

Pridobljene podatke bo družba Agiluks d.o.o. varovala in preprečila njihovo zlorabo.

Kupčevi podatki so lahko z namenom izpolnitve naročila posredovani tudi pogodbenim partnerjem ponudnika, npr. ponudniku logističnih storitev, vendar jih ti ne shranjujejo v svojih zbirkah. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.


Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, tj. vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko 041 262 484 ali prek elektronske pošte. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova nusa@paar.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.